Știrile Hunedoara TV

ŞTIRILE JUDEŢULUI TĂU! În fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 18.00
cu Nicoleta PÂRVA
Difuzare: Luni – Vineri, ora 18:00
Producător: Nicoleta PÂRVA

Jurnalul de ştiri HUNEDOARA TV transmis în DIRECT în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.00 este cel mai urmărit jurnal de știri la nivelul judeţului Hunedoara.

Echipa HUNEDOARA TV aduce zilnic telespectatorilor, cele mai noi şi importante ştiri, fiind prezenţi în toate zonele din judeţ.

Jurnalul HUNEDOARA TV conţine ştiri de ultimă oră şi de interes general, informaţii din sport dar și prognoza meteo. În plus, jurnalul de ştiri HUNEDOARA TV are şi rubrici speciale:

  • „LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA” – HUNEDOARA TV în colaborare cu Agenția Județeană Pentru Ocuparea Forței De Muncă Hunedoara vă ține la curent cu toate locurile de muncă vacante din județ – zilnic, imediat după jurnalul de ştiri.
  • „SUBIECTUL SĂPTĂMÂNII” – rubrică săptămânală, care prezintă, pe larg, cel mai important subiect al săptămânii – în fiecare zi de luni, în cadrul jurnalului de ştiri.
  • „CALENDAR DE TIMP LIBER” – rubrică săptămânală, axată pe cele mai importante evenimente culturale, artistice, sportive, educaţionale (concerte, piese de teatru, spectacole, întreceri sportive, etc.) din principalele oraşe ale judeţului nostru: Deva, Hunedoara, Orăştie, Geoagiu, Brad, Haţeg, Simeria, Călan şi din localităţile învecinate – în fiecare zi de vineri, în cadrul jurnalului de ştiri – rubrică prezentată de Cristina RAHOVEAN.

Facebook: facebook.com/hunedoaratv
Pentru arhiva – You tube: youtube.com/stirilehunedoaratv
Contact:

  • Nicoleta PÂRVA, producătorul Ştirilor HUNEDOARA TV – 0758 244 683

Error type: "Bad Request". Error message: "Bad Request" Domain: "usageLimits". Reason: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id stirilehunedoaratv belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Știrile Hunedoara TV

Vremea