Știrile Hunedoara TV

ŞTIRILE JUDEŢULUI TĂU! În fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 18.00
cu Nicoleta PÂRVA şi Camelia KÖRÖSI
Difuzare: Luni – Vineri, ora 18:00
Reluări: Luni – Vineri, ora 22:00 – A doua zi, orele 06:00 şi 10:00
Producător: Nicoleta PÂRVA

Jurnalul de ştiri HUNEDOARA TV beneficiază de cea mai mare audienţă dintre toate televiziunile locale din judeţul Hunedoara. Este singurul jurnal din judeţ cu durata de 50 de minute.

Echipa Hunedoara TV şi-a propus să aducă zilnic telespectatorilor, cele mai noi şi importante ştiri din judeţul Hunedoara şi nu numai. Suntem prezenţi pentru dumneavoastră în toate zonele din judeţ şi suntem singura televiziune care se recepţionează în oraşul Brad.

Jurnalul Hunedoara TV, fiind cel mai cuprinzător jurnal de ştiri din judeţ, are şi ştiri regionale. În acest sens, avem colaborări si parteneriate importante cu: West TV Arad, TVT89 Timişoara, Mondo TV Petroşani, Big FM Deva, Radio Color Orăştie.

De asemenea, nu lipsesc informaţiile din sport, dar nici prognoza meteo. În plus, jurnalul de ştiri HUNEDOARA TV are şi rubrici speciale:

  • „Subiectul săptămânii” – rubrică săptămânală, care prezintă, pe larg, cel mai important subiect al săptămânii – în fiecare zi de luni, în cadrul jurnalului de ştiri
  • „Calendar de timp liber” – rubrică săptămânală, axată pe cele mai importante evenimente culturale, artistice, sportive, educaţionale (concerte, piese de teatru, spectacole, întreceri sportive, etc.) din principalele oraşe ale judeţului nostru: Deva, Hunedoara, Orăştie, Geoagiu, Brad, Haţeg, Simeria, Călan şi din localităţile învecinate – în fiecare zi de vineri, în cadrul jurnalului de ştiri – rubrică prezentată de Camelia KÖRÖSI

Investiţiile importante realizate în echipamentele tehnice au influenţat direct creşterea calităţii transmisiei, a filmărilor şi a producţiilor realizate, Hunedoara TV fiind într-o continuă dezvoltare în acest sens.

Nu în ultimul rând, ştirile Hunedoara TV pot fi urmărite on-line în timp real pe site-ul www.tvhunedoara.ro.

Facebook: facebook.com/hunedoaratv
Pentru arhiva – You tube: youtube.com/stirilehunedoaratv
Contact:

  • Nicoleta PÂRVA, producătorul Ştirilor HUNEDOARA TV – 0758 244 683
“Ştiri locale, regionale, informaţii din sport, prognoza meteo… Ştirile judeţului tău!
În fiecare zi de luni, Hunedoara TV vă prezintă „SUBIECTUL SĂPTĂMÂNII””

Știri Recente

Horoscop